İçeriğe geç

Türk Telekom Emniyet Tarifesi Kimler Alabilir

Türk Telekom EGM referans olma nasıl yapılır?

Öncesi; SOZ yazıp 5555’e SMS göndererek 12 ay boyunca faturalı kullanım taahhüdünde bulunun. Daha sonra TT AILEM alanı olarak belirtmek istediğiniz Türk Telekom çalışanının 10 haneli telefon numarasını girip 5555’e SMS gönderin.

Türk Telekom Emniyet Hattı kaç kişi referans?

Tarife kapsamındaki bir müşteri, en fazla 3 kişiyi tarifeden faydalandırabilir ve adına 7 hat satın alma hakkına sahiptir.

Türk Telekom İçişleri Bakanlığı tarifesinden kimler yararlanabilir?

İçişleri Bakanlığı, İl Hizmet Birliği Başkanlığı, Jandarma Genel Komutanlığı veya Sahil Güvenlik Komutanlığı çalışanları şirket kimlik kartlarını ibraz etmek suretiyle tarifelerden yararlanabilecek, ilgili kurumda çalışan olmayan kişiler de tarifelerde kayıtlı müşterilerini belirtmek suretiyle tarifelerden yararlanabilecek.

Türk Telekom Emniyet Hattı kaç TL?

Numaralarını planlarından başka operatörlere taşıyıp daha sonra bu plana kayıt yaptıran müşterilerden, müşterilerin ilk faturalarına yansıtılacak olan 31,08 TL tutarında tek seferlik kayıt ücreti alınacaktır. Ürününüz için faturanıza yansıtılacak vergilerin detayları için bağlantıya tıklayın.

Türk Telekom EGM tarifesine nasıl geçilir?

Tarifelerinden yararlanmak isteyen Emniyet Genel Müdürlüğü çalışanları Türk Telekom şubelerine giderek şirket kimlik kartlarını ibraz etmelidir. Olağanüstü Genel Kurul’da görevde olduğunuzu gösteren bir hizmet/öğrenci/emeklilik belgesi yeterlidir.

Emniyet 10 GB tarifesi taahhüt nasıl yapılır?

İsterseniz aile bireyleriniz de tarifeden faydalanabilir! 12 ay boyunca bağlayıcı bir ücrettir. Taahhütte bulunmak için SOZ yazıp 5555’e SMS göndermeniz gerekmektedir. SMS ile taahhüt onayı ücretsizdir.

Emniyet tarifesine nasıl geçerim?

12 ay boyunca bağlayıcı bir ücrettir. Taahhütte bulunmak için SOZ yazıp 5555’e SMS göndermeniz gerekmektedir.

Türk Telekom jandarma tarifesine nasıl geçilir?

Premium Muud aboneliğinin ayrıcalıklarından faydalanmak için GENDARMA MUUD yazıp 5555’e SMS ile kod ve şifre almak gerekmektedir. SMS gönderimi ücretsizdir. 12 aylık ücretsiz kullanım hakkı PIN kodu ve şifrenin aktivasyonu ile başlar ve 12 ayın sonunda otomatik olarak sona erer.

Cumhurbaşkanlığı tarifesi kimler alabilir?

Cumhurbaşkanlığı çalışanları, şirket kimliklerini veya ilgili kurumda çalıştıklarını gösteren belgeyi ibraz etmeleri halinde bu oranlardan yararlanabilecekler.

İçişleri Bakanlığı tarifesine nasıl geçilir?

Bağlayıcı aylık ücretli plandan faydalanmak için müşteri hizmetleri üzerinden veya SMS ile taahhütte bulunmanız gerekmektedir. SMS ile taahhütte bulunmak için SOZ yazıp 5555’e SMS göndermeniz gerekmektedir.

Kamu tarifelerinden kimler yararlanabilir?

Kimler faydalanabilir? Kamu çalışanları Türk Telekom şubelerine giderek şirket kimliklerini göstererek kamu tarifelerinden faydalanabilirler. Kurum çalışanı olduğunuzu gösteren kurum kimliği veya emeklilik belgesi yeterlidir.

Jandarma 20 GB tarifesine nasıl geçilir?

Tarifeye geçiş yapmak için “JANDARMA 20GB TC Kimlik Numarası” yazıp 5555’e SMS göndermeniz gerekmektedir.

EGM hattı referans olma nasıl yapılır?

Yönlendirmek istediğiniz Avea Mega kamu tarife hattının sahibinin 10 haneli cep telefonu numarasını 6008’e SMS ile gönderin. Talebiniz yönlendirilen kişiye SMS ile iletilecektir.

Türk Telekom en ucuz paket hangisi?

Paket bilgisiHangi paket?Uygun fiyatlı 1GB paketNe satın alabilirim?Her yöne 300 DAKİKA + her yöne 3000 SMS + 1GB mobil internetNe ödemem gerekiyor?32 TL / AYNasıl satın alabilirim?SMS Uygun fiyatlı1GB ve 5555’e ücretsiz SMS gönder

Türk Telekom emekli 150 Paketi Nasıl Yapılır?

Paketten faydalanabilmeniz için UNLIMITED150 yazıp 5555’e mesaj göndererek Sınırsız 150 Paket teklifine kayıt olmanız gerekmektedir. Teklif edilen bedava dakikaların üçüncü kişilere devredilmesi mümkün değildir.

Türk Telekom Cumhurbaşkanlığı tarifesi referans nasıl yapılır?

Bağlayıcı aylık ücretli plandan faydalanmak için müşteri hizmetleri üzerinden veya SMS ile taahhütte bulunmanız gerekmektedir. SMS ile taahhütte bulunmak için SOZ yazıp 5555’e SMS göndermeniz gerekmektedir.

Türk Telekom Jandarma 40 GB referans nasıl yapılır?

Jandarma 40 tarifesi, tüm iç hatlarda 2000 dakika, grup içinde sınırsız konuşma, tüm yönlere 1000 SMS ve 40 GB mobil internet içerir. Tarifeye geçmek için “JANDARMA 40GB TC Kimlik Numarası” yazıp 5555’e SMS gönderin.

Kamu tarifesine nasıl geçilir?

Kamu çalışanları Türk Telekom şubelerine giderek şirket kimliklerini göstererek kamu tarifelerinden faydalanabilirler. Kurum çalışanı olduğunuzu gösteren kurum kimliği veya emeklilik belgesi yeterlidir. Kurum çalışanı olmayan kişiler tarifede kayıtlı müşterilerin referans numarasını kullanarak kayıt yaptırabilirler.

Türk Telekom evrak gönderme nasıl yapılır?

Kimlik belgeleri eksik olan müşterilerimize .tr e-posta ve SMS yoluyla bilgi verilecektir. Sorun hakkında bilgi almanız halinde kimliğinizi .tr​ adresine veya 04462120375 faks numarasına gönderebilirsiniz.

Tavsiyeli Bağlantılar: Dans Etmek Hangi Etkinlik Türü

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gaziantep Siyah Saçlı Escort